Воскресенье, 05.05.2024, 07:06
Приветствую Вас Гость | RSS

Луцяк Виталий Васильевич

Список научных работ

Главная » Статьи » Мои статьи

Конкурентоспроможність і якість харчових продуктів: загальні принципи і методика планування в малих виробничих

Луцяк В.В. Конкурентоспроможність і якість харчових продуктів: загальні принципи і методика планування в малих виробничих підприємствах / В.В. Луцяк // Київ. Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2016. – Т.22. –  №1. – С. 73-83 

Категория: Мои статьи | Добавил: Vitalii26 (14.11.2016)
Просмотров: 185 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Меню сайта
Категории раздела
Вход на сайт
Поиск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0